hamzagepkft@gmail.com
+36 30 448 2255
Földmunka
 
Cégünk tevékenysége 90%-ban földmunkából merül ki. Éves viszonylatban több száz munkaterületen fordulnak meg kisgépeink, és rengeteg elégedett ügyféllel működtünk már együtt működésünk során.
Megrendelésünkre építkezések, felújítások teljes folyamata alatt szokott sor kerülni, hiszen ilyenkor sok esetben van szükség munkagépre. Földmunka alatt nem csak a kifejezetten földdel történő munkavégzést hívjuk, mint pl. sáv alap ásás, pince vagy medence tömb kiemelés, tereprendezés, hanem gyakran így hivatkoznak a bozótírtásra, fák gyökereinek az eltávolítására, azaz tuskózásra, vagy rézsű – tükör készítésére is.
Gépparkunk sokoldalúságának köszönhetően ingatlanján el tudjuk végezni a földmunkát abban az esetben is ha csak néhány köbméterről van szó, de akkor is ha több ezer m3 mennyiséget kell megmozgatni. Gumi hevederes vagy lánctalpas forgó kotróink a legrosszabb terepviszonylatok mellett is gond nélkül tudják elvégezni a rájuk kiszabott munkát így legyen bármilyen rossz idő, mi zavartalanul tudjuk tartani az általunk vállaltakat!
Földmunka gép bérlés, bobcat bérlés nem csak akkor indokolt, ha több napos munkája van számunkra, mert a gépnek néhány órás munka is eltarthat kézi erővel végezve hetekig így elmondható, hogy a gép bérlés olcsó, gazdaságos az emberi erővel szemben.
Például Gyömrő városában a lakóparkok jóvoltából kis helyen elterülő sok ingatlan esetében fel tudunk vonultatni kis helyigényű billencs teherautókat, gépeket, munkagépeket és így a nehezen megközelíthető helyekre is be tudjuk juttatni a szükséges anyagot legyen az termőföld, sóder, murva, homok, kavics vagy bármilyen egyéb szóródó anyag. Különböző adapterek felhasználásával meg tudjuk oldani a raklapos árú mozgatását is ideértve a tégla, cement, zsalukő, szegélykő anyagokkal megpakolt raklapot. A legtöbb kertész, kertépítés munkakörben dolgozó személy hálás, ha munkájukat raklap villával tudjuk segíteni.
Monori vagy Nagykátai földmunka esetén, ahol nagyobb hely van ott a nagyobb teljesítményű, méretű munkagép biztosítása is megoldott így a legrövidebb idő alatt el tudjuk végezni a megrendelt munkát.
MENÜ