hamzagepkft@gmail.com
+36 30 448 2255
Tereprendezés
 
 
Tereprendezésre sor kerülhet építkezést megelőző területelőkészítés céljából, az építkezés során használt területek fenntartásának céljából, valamint építkezést lezáró, végső terület kialakítás céljából is. Tereprendezésre van szüksége, ha az ingatlan területe egyenletlen felülettel rendelkezik, dombok-gödrök találhatóak rajta, vagy csak szeretne egy bizony szintre leszedni a telkét.
Előfordulhat, hogy kötöttebb, keményebb talajjal találkozunk például Péceli földmunkáknál amikor magasabban fekvő területek rendezését végezzük. Ilyen munkák alkalmával be szoktuk a mini rakodó gépünkön kívül vonni a mini markoló gépünket is, így az egyik lazítja a nagy szilárdságú talajt míg a másik a fellazult talajt célhelyre tudja hordani. Pest megyében sok esetben vállalunk tereprendezést így megeshet, hogy Isaszegen, Kerepesen vagy Csömörön látják gépünket dolgozni.
A tereprendezéshez szükséges anyagok beszállítására is gépesítve vagyunk, így munkavégzésünkkel egybekötve tudjuk vállalni különböző anyagok szállítását az igényeinek megfelelően. Ebből fakadóan tudunk terepen készíteni termőföldből, sóderből, homokból, betondarálékból murvából, töltőföldből és sok egyéb szóródó anyagból.
Bízza ránk kertjének rendezését, és felejtse el az ásót, lapátot, talicskát. Kérésére kertépítőt is be tudunk vonni a munkavégzésbe.
MENÜ