hamzagepkft@gmail.com
+36 30 448 2255

rólunk

KONTÉNER SZÁLLÍTÁS
Sitt, szemét, lomhulladék valamint zöldhulladék szállítás 4 - 6 - 8 m3 méretben. Akár gépi rakodással is!
Konténert rendelek!
ÉPÜLETBONTÁS - GÉPI FÖLDMUNKA

Épületek bontása teljeskörű sitt elszállítással, utólagos tereprendezéssel - gépi földmunkák, sávalap ásás, tuskózás, tereprendezés, nyomvonal és közmű árok ásás, betontörés törőfejjel stb.

Kapcsolat
sZÓRÓDÓ ANYAG SZÁLLÍTÁS

Szóródó anyag szállítása saját deporól: termőföld, sóder, murva, kavics, töltőföld, homok. Bedolgozás munkagéppel megoldott!

Szóródó anyag rendelés

2017-ben alapított vállalkozásunk fő foglalkozási köre a gépi földmunka, épületbontás, szállítás, konténer rendelés. Megrendelőink zöme ház építésével, illetve kertépítéssel foglalkozik, viszont így is nagy számban kapunk megrendelést magánszemélyektől is ugyanis a cég tulajdonában álló legtöbb mini munkagép befér egy átlagos kocsibeállón. Az elmúlt egy évben a kisebb nagyobb cégeken kívül eredményesen működtünk együtt önkormányzatokkal is.


Eddigi ügyfeleink elégedettsége abból is fakad, hogy a bobcat bérlés, markoló bérlés szolgáltatásainkon kívül a fuvarozás és azzal kapcsolatos egyéb szállítással kapcsolatos feladatokat is meg tudjuk önállóan oldani, és sokoldalúan tudunk segítségükre lenni billencs-billenőplatós teherautóinkkal is például ömlesztett anyag beszállításakor vagy ha csak pár köbméter sóder, murva, termőföld vagy kavics az igénye.


Földmunkáink nagyobb részét Pest megye és Budapest területén végezzük ezen régióknak is a kelet felől eső oldalán. Budapest szűk utcáira berendezkedve mini gépekkel is dolgozunk, de Gödöllő vagy Vecsés és Gyál területén is előfordult, hogy a nagy traktor alapú kombi homlokrakodó nem boldogult, míg mi a gumi láncos mini kotró gépünkkel és gumikerekes mini rakodó gépünkkel kényelmesen elvégeztük a ránk kiszabott tereprendezést, földmunkát vagy akár bontást. A korábban említett városok területén kívül Monor és Nagykáta városának vonzáskörzetében is folyamatosan dolgozunk.


Gyakran ismételt kérdések

Mekkora legkisebb munka, ami miatt érdemes munkagépet bérelni?
Melyik régióban van lehetőség munkagép bérlésre?
Mennyi időn belül tudjuk vállalni a munkavégzést?
Van-e díja a munkafelmérésnek?
Miért minket válasszon?
Van-e lehetőség gépeinket kezelő nélkül bérbe venni?
MENÜ